Smart Vision Center

VISION ENGINEERING

Onze filosofie is het leveren van technologie. Wij vinden dit belangrijk, omdat het vakgebied machinevison een sector is die onder druk staat van grote veranderingen.

Onze focus ligt op voortdurende ontwikkelingen van vision applicaties die voortkomen uit nieuwe inzichten en technische vraagstukken van onze klanten.

Om daar goed op te kunnen anticiperen, is het van belang een organisatie te creëren met betrokkenheid en investering in technologische innovaties.

Met engineering verstaan we het bedenken, ontwikkelen en uitwerken van turnkey vision applicaties. Wij beschikken over de juiste systeemkennis en misschien nog veel belangrijker, een hoge dosis ervaring en lang verleden in het gebruik van beeldbewerkings technieken.

Wat wij toevoegen is onze drive, kennis, ervaring en commitment. Met bijna 50 engineers, een vision lab voorzien van alle moderne vision technieken, en een support organisatie die reeds wereldwijd support levert, zijn wij een professionele gerenommeerde speler in de markt met toegevoegde waarde.

Bezoek ons lab met uw samples

Please contact us for the samples