Smart Vision Center

WERKWIJZE

berlingr_therminon

Smart Vision Center is een high end Cognex integrator en ontwikkelaar op het gebied van machine-vision applicaties. Machine-vision is een technisch vakgebied, waarin camerasystemen automatische controle- en inspectietaken uitvoeren ten behoeve van kwaliteitscontrole en -verbetering.

Wij vertalen technische vraagstukken naar concrete turn-key machine-vision oplossingen voor OEM’s, machinebouwers en eindgebruikers. Tevens ondersteunen en adviseren we klanten in het bieden van service op het gebied van Cognex vision engineering. Voor u als klant is dit gunstig om het risico in de investering van machine-vision beter te spreiden of deels uit te besteden.

Om een beter inzicht te verkrijgen in de haalbaarheid van een automatiseringsvraagstuk en de kans op een geslaagd vision project te garanderen, bieden wij kosteloos een proof-of-concept service aan. Naast demo’s en eventuele testen bij u binnen uw operationeel proces, bestaan er ook sneller(re) methodes om haalbaarheid te beproeven. In ons testcentrum beschikken we over een vision lab waarin we verschillende vision technologieën inzetten om uw samples te testen op haalbaarheid en de meest geschikte opstelling. Uiteraard bent u altijd van harte welkom om ons lab te bezoeken in Eindhoven.

Het is ons streven om u snel inzicht te geven in mogelijkheden en eventuele beperkingen, inclusief een plan van aanpak en vaste prijs voor een systeem of dienstenpakket. Hierbij werken wij als Cognex integrator graag met u, uw technische dient of eventuele bestaande leveranciers samen. Wij zijn te allen tijde bereid verantwoordelijkheid te nemen voor de realisatie, de werking van het systeem en de support ervan. Dat mag u verwachten van een Cognex PSI (Partner System Integrator). Wij worden in de markt gezien als een professioneel en gerenommeerd bedrijf, en demonstreren dit graag aan u.

Mocht uw vraag op dit moment nog niet volledig duidelijk zijn, of de inzet of capaciteit varieert, dan kan Smart Vision Center u voorzien van een tijdelijk systeem of een managed service waarbij u enkel betaalt voor de dienst of capaciteit die u gebruikt. Voor meer informatie hierover, kijkt u op VAAS (Vision-as-a-service).

Bezoek ons lab met uw samples

Please contact us for the samples