Smart Vision Center

Smart Vision Center (SVC) is gespecialiseerd in de integratie van smart vision systemen van Cognex. Aan de basis ligt een succesvolle historie in machine vision, test & measurement, industriële automatisering en proces- en kwaliteitscontrole.
Smart Vision Center is opgericht om met klanten en machinebouwers, compleet werkende oplossingen te realiseren.

Hierbij kunt u als klant de volledige engineering en verantwoordelijkheid voor een werkend systeem uitbesteden aan ons, of leveren wij enkel de support en kennis die benodigd is.

Smart Vision Center maakt onderdeel uit van de hightech groep, One of A Kind Technologies, bestaande uit verschillende bedrijven actief in machine vision, mechatronica en robotica.

Hiermee is het de leidende onafhankelijke integrator en beschikt SVC over alle faciliteiten en meer dan 50 experts. Op deze manier zijn alle disciplines beschikbaar om een systeem te ontwerpen, configureren, installeren en te onderhouden op een duurzame manier.

SVC draagt bij aan de continuïteit van uw proces!

SVC Cognex PSI

Binnen Smart Vision Center is er kennis van alle vision technologieën en fabrikanten die in de markt beschikbaar zijn. Smart Vision Center is Cognex Partner System Integrator (PSI).
Cognex (Nasdaq: CGNX) is wereldspeler op het gebied van machine vision hardware en software.

psi_cognex

SVC Leadership Team

  • John van Gils
    John van Gils Business Manager
  • Martijn Blox
    Martijn Blox Operations Manager
  • Mikel van den Tempel
    Mikel van den Tempel Technology Manager

Bezoek ons lab met uw samples

Please contact us for the samples