ONE OF A KIND TECHNOLOGIES WINT FD GAZELLEN AWARD 2016!

Eindhoven, 18 October 2016

One of A Kind Technologies wint de FD Gazellen Award 2016, een van de meest prestigieuze zakelijke onderscheidingen in Nederland. De award is een waardering voor bedrijven die structureel, en tenminste drie jaren op rij, met minimaal 20% groeien en winstgevend zijn.

“We zijn trots op deze erkenning voor onze structurele groei in al onze bedrijven”, zegt Alex Kind, CEO van One of A Kind Technologies.

Met onze bedrijven, Beltech B.V., Smart Vision Center B.V., VIMEC Applied Vision Technology, en Crux Agribotics, blijven we groeien met high-end machine vision, machine learning en robotica technologie en ontwikkelen we complete systemen turn-key wereldwijd.

“Speciale dank gaat uit naar al onze engineers die deze continue groei mogelijk maken, alsmede ook onze klanten die ons in al die jaren hun vertrouwen hebben gegeven”.

De award wordt op 24 november overhandigd tijdens een feestelijke ceremonie in het Evoluon in Eindhoven. One of A Kind Technologies is tevens genomineerd, voor de Gouden Gazelle.