Smart Vision Center

DATAMAN COGNEX 1D 2D SCANNERS

dataman360_banner

Naast Machine Vision oplossingen voorziet Smart Vision Center ook de levering en integratie van industriële scanners. Deze scanners van Cognex zijn verkrijgbaar als handheld en vaste barcode scanners voor het lezen van 1-D en 2-D codes en Direct Part Marks (DPM).

De scanners van Cognex zijn image-based, dat wil zeggen dat een beeldsensor met vision software codes of karakters identificeert in plaats van bijvoorbeeld opto-mechanisch (laser). Het voordeel van image-based identificatie is een verbeterde leesbaarheid en readout van codes op verschillende werkafstanden.

Onze oplossingen helpen bedrijven bij het verbeteren van hun productie kwaliteit en prestaties, door het wegnemen van gebreken, het controleren van montage en het bijhouden van informatie in elke fase van het productieproces. Naast identificatie van producten of fouten worden deze systemen vaak ingezet als onderdeel van een track & trace systeem.

Slimme automatisering met SVC / Cognex vision en Auto ID-systemen betekent minder productie fouten, wat overeenkomt met lagere productiekosten en een hogere klanttevredenheid. SVC / Cognex biedt een breed scala van oplossingen voor de meeste uiteenlopende applicatie-eisen en bekijkt graag samen met u, welk product voldoet aan uw wensen vandaag en morgen.

Bezoek ons lab met uw samples

Please contact us for sample-tests